Jouw winkelmandje

Je hebt geen artikelen
in je mandje.

Mijn verhaal

 

Hallo, leuk dat je een kijkje neemt in op mijn site! Ik wil me even voorstellen: ik ben Joke Loedeman (1981), de oprichtster en ontwerpster van het bruidsaccessoirelabel ‘Wit en Zilver’. Ik ben getrouwd met Rudy en samen hebben we twee prachtige dochters.

  

Ik ontdekte bij de voorbereidingen van mijn eigen huwelijk in 2005 dat er prachtige bruidsjurken te koop zijn, maar dat bruidsaccessoires niet zo veel aandacht krijgen. Terwijl ik vind dat het zo bepalend is voor de uitstraling van de bruid. Dit legde in mijn achterhoofd het beginsel van het idee om zelf ontwerpen te gaan maken. Ontwerpen waarmee de bruid haar eigen persoonlijkheid in haar outfit kan leggen.

 

Na jarenlang op een accountantskantoor te hebben gewerkt, heb ik in 2012 de stoute schoenen aangetrokken en ben ik iets heel anders gaan doen, namelijk lekker creatief bezig zijn. Het geeft mij enorm veel energie en plezier om op zoek te gaan naar de mooiste, speciale, fijnste zijde en satijnen stofjes, kantjes, lintjes, veertjes en al het andere wat mijn hart sneller doet slaan. Romantische en bijzondere winkeltjes in binnen- en buitenland, stoffenkraampjes, de markt, zelfs de dozen op de zolder van mijn oma zijn niet veilig in mijn zoektocht naar deze schatten.

 

Om de mooiste bruidsaccessoires te kunnen maken, ben ik op zoek gegaan naar werkmethoden en gereedschappen die al van oudsher worden gebruikt voor het handmatig vervaardigen van hoeden en fascinators. Met deze techniek onder de knie en de overal verzamelde materialen ben ik in staat om speciaal voor jou een uniek haaraccessoire of bruidsceintuur te kunnen maken dat elegantie en klasse uitstraalt en wat bovendien met liefde en plezier tot stand is gekomen.

 

 

 

Joke Aan Het Werk