Jouw winkelmandje

Je hebt geen artikelen
in je mandje.

Overige informatie

Verzending

Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, ga ik met jouw bruidsaccessoire aan de slag.

 

“Good things take time” 

 

Vooral bij de bruidsaccessoires die ik kraaltje voor kraaltje vol borduur, heb ik een hoop tijd nodig. De levertijd is daarom 2-3 weken, tenzij anders is aangegeven. Bestel dus ruim op tijd voor jouw grote dag.

 

Mail gerust in het geval je het sneller nodig hebt, bijvoorbeeld voor je proefkapsel. Ik kan altijd kijken wat er in jouw geval mogelijk is.

 

Ben ik klaar met jouw bruidsaccessoire, dan stuur ik het meteen naar je op. Meestal heb je het de dag daarna in huis.

 

Verzendkosten Nederland: € 1,95

Bestelling boven de € 50 in Nederland: gratis verzending

Verzendkosten België: € 4,95

 

 Worldwide Shipping

I am shipping worldwide! Please check the shipping costs to your country in our Etsy Store and place your order. 

 Betaling 

Je kunt bij mij je bestelling afrekenen met iDeal, PayPal of door middel van het vooruitbetalen per bank.

 

In het geval van vooruitbetalen per bank, neem ik jouw order pas in behandeling als het bedrag op mijn rekening is bijgeschreven. De betalingsgegevens kun je terugvinden in de bevestigingsmail die na het plaatsen van de order naar je zal worden verstuurd. Als de betaling bij mij binnen is, word je hiervan via e-mail op de hoogte gesteld.

 

Bij betaling via PayPal zal er € 2 extra in rekening worden gebracht. 

Retourneren 

Je kunt het bruidsaccessoire altijd terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst. Het accessoire moet dan wel ongedragen en onbeschadigd zijn en in de originele verpakking retour gezonden worden. De retourkosten zijn voor jou. Zodra het accessoire bij mij binnen is, stort ik het aankoopbedrag terug.

Op maat gemaakte producten kun je uiteraard niet terugsturen.

Handgemaakt Met Heel Veel Liefde   

Al mijn bruidsaccessoires zijn handgemaakt.

Handgemaakt houdt wel in dat er kleine variaties en subtiele verschillen kunnen zijn. Houd rekening met deze variaties, omdat er geen twee stukken van mijn handgemaakte accessoires identiek kunnen zijn. Het zou ook kunnen dat de kleuren iets anders worden weergegeven op jouw scherm dan dat ze in werkelijkheid zijn. Mocht je hierover twijfelen, aarzel dan niet om een mail te sturen naar info@witenzilver.nl. Ik kan bijvoorbeeld altijd een stukje stof opsturen voor de kleur. Hiervoor vraag ik een kleine vergoeding van € 2.

 

Wat ik heel belangrijk vind is dat jij tevreden bent! Vraag gerust als iets niet helemaal duidelijk is. Ik zal zo snel mogelijk antwoorden.

 

 


♥♥♥

Verkooppunt Worden

Ik vind het een grote eer als u mijn bruidsaccessoires op wilt nemen in het assortiment van uw bruidswinkel. Mail naar info@witenzilver.nl om een brochure aan te vragen. Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken!